Ngamen 2 – Lyric and Chords

Intro : G# Cm G Cm

Cm                  
Mak iki anakmu prawan
          Fm                  Cm
wiwit mbiyen ono ing perantauan
        G                         G#
iling ngiwangi neng kantin sekolahan
         G                     Cm
telong sasi mak aku urung bayaran

Cm
mak dongamu mandhi tenan 
    Fm                      Cm
dijabahi marang gusti pengeran
          G                   G#
koyok ngene rasane wong ora duwe
         G                   Cm
duwe pisan di ece karo kancane

Cm              
iling-iling manungso bakale mati
          Fm                     Cm
yen wes mati di kubur sanak family
           G              Cm
di pendem jero di apit bumi

       Cm
ono kubur iku akeh pandoso
        Fm                      Cm
ulo klabang kolojengking podo moro
       G                        Cm
ono setan membo-membo dadi perawan
          G               Cm
benno krasan yen ono kuburan

          Cm
neng akhirat ora ono montor liwat
          Fm                  Cm
neng akhirat ora ono sego berkat
          G                   Cm
neng akhirat ora ono mejo biliard
    G               Cm
onone godo ne moloikat

       Cm                       Fm      Cm
sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
        Cm                        Fm         Cm
sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne
      Fm                   Cm
mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
       Fm                 Cm
rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
      Fm                   Cm
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
          G                          Cm
seng penting, ora ngenteni warisan moro tuwo

  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: