Ngamen 1 – Lyric and Chords

Em
Dino iki mujur tenan

Aku ngamen ning njero bis bisan
Am
Penumpange longgar tenan Supire gal ugalan
Em            B
Aku tibo jempalikan neng pojokan

Em
Arek ayu klambi abang

Cukuran lanang semiran abang
Am
Alise nanggal sepisan idepe pasangan
Em            B
Sayang untumu bathikan kopi lambada

Em
Iku ngunu ra sepiro nda

Ibarat aku nduwe konco
Am
Lagake koyo jutawan ngalor ngidul nggowo koran
Em             B
Tibakno gendeng anyaran ditapok setan

Em
Iku ngunu ra sepiro kang

Ibarat aku nduwe tonggo
Am
Areke ayu temenan jarang metu neng embongan
Em            B
Tibakno meteng rong ulan merek ojekan

Em                     Am        Em
Uger arane gerbongan iku julukane
Am        Em          B              Em
Wedokane lemu lemu dioyen ngguya ngguyu
B              Em
Alamak…dioyen ngguya ngguyu

sumber lirik

  1. Tinggalkan komentar

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: