Jalir Jangji – Nia Daniaty – Lyric and Chords

Am
Teu lami sasasih deui
G          Am
asih urang bakal ngahiji
Dm
Teu weleh dianti-anti
G         Am
bakal nyorang laki rabi

Am
Awas ulah robih deui
G         Am
komo deui rek jalir jangji
Dm
estu cinta ukur hiji
G        Am
nepi ka dijemput pati

G
Nya abdi sareng salira
Am
pada pada mikacinta
G
susah senang sesarengan
E
pait manisna dua..an…

Reff:
Am
Ulah jalir jangji
Dm
Ulah jalir jangji
G                    Am
Komo deui aya niat nganyenyeri

Am
Ulah jalir jangji
Dm
Ulah jalir jangji
G                   Am
Komo deui aya niat gaduh deui

F           Am
Kadeudeuh nu urang
F           Am
kaheman keur urang

 

lyric source

  1. #1 by jual airsoft gun on Mei 26, 2013 - 8:06 am

    geunaheun lagu ieu teu meni halimpu ngadanguna

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: